nmbygglidkoping@outlook.com

+46 70 623 41 84

Måndag - Fredag: 07:00 - 16:00

Tjänster

Nybyggnad

Vill du skapa något nytt? Bygga till ett garage eller ett helt nytt hus? I många fall kan det vara smartare och billigare att bygga ett helt nytt hus istället för att köpa ett existerande. Vi hjälper er genom hela processen. Från en ide om något nytt till färdig produkt. 

Tillbyggnad

Vill du utöka fastigheten? Tillbyggnad ökar både kvadratmeter och värde på fastigheten. Vi utför de flesta typer av tillbyggnader. Vi utför alla typer av tillbyggnader, kontakta oss så kan vi hjälpa dig!

Altaner

Bygga en ny eller fräscha upp en existerande altan är projekt som både tillför nytta och nöje. Om du inte vill ha en altan förläng sommaren med ett uterum! Vi skräddarsyr våra projekt utifrån behov och önskemål. När det kommer till altanbygge är det viktigt att tänka på att det är en tillbyggnad som behöver bygglov, så se till att vara ute i god tid.  

Marksten

Dags att lägga markesten? Marksten fräschar upp både trädgården och altanen. Vi har en lång erfarenhet av att lägga marksten och kan erbjuda er konkurrenskraftiga priser. 

Övrigt

Är du intresserad av andra typer av tjänster? Vill du kanske ha en kombination av flera tjänster? Vi utför en rad olika tjänster inom byggsektorn så tveka inte på att kontakta oss. Genom vårat breda kontaktnät kan vi även erbjuda helhetslösningar där vi hjälper till med elektriker och rörmokare.